Gyakran felmerülő kérdések
Árak | Garancia | Webfejlesztés | Szerződés | Határidő | Grafika

Összegyűjtöttük az ajánlat kérés előtt, után felmerülő leggyakrabban előforduló kérdéseket. Ha valamire itt nem is kapnál választ, de szeretnél rá korrekt választ kapni, írj nekünk és, ha tudunk, akkor segítünk!

Miért nem szerencsés
ingyenes honlapkészítő alkalmazásokat használni?

Kevés dolgot tudnak. Általában lassúak és nagyon leegyszerűsített desginnal rendelkeznek, amik kisebb eséllyel fogják meg az embereket. SEO-zni is jóval nehezebb őket. Valamint csak részben ingyenesek, hiszen a legtöbb ilyen szolgáltatónál az egyedi domainért fizetni kell már.

Mi a különbség az épített weblap és
egy tartalomkezelővel (pl. WordPress, Joomla, Drupal stb.) készített weboldal között?

Biztonsági kockázatot jelent egy tartalomkezelővel készült oldal, mivel sokan használják, ismerik - előnyeivel és hibáival együtt - és felépítésben nagyrészt túlságosan hasonlítanak, így könnyen feltörhetővé válhatnak.

Ha ismert tartalomkezelővel készül a honlap, akkor számos bővítmény által akarják kiváltani a programozót. Ami elsőre optimálisnak tűnik, hiszen egy plugin sokkal olcsóbb, mint megterveztetni, személyre szabni, beépíttetni egy szakemberrel a szükséges funkciót, de a probléma itt kezdődik. Minél több ilyen bővítményre hagyatkozik egy ilyen site, annál instabilabb (verzió kompatibilitás és az ebből fakadó esetleges biztonsági gondok) és drasztikusan lassabb lehet (majdnem 100%, hogy ez bekövetkezik).

Ezzel szemben az épített honlap által olyan funkciók kerülnek beépítésre, egyedileg megtervezve - tehát két ugyanolyan honlap nem lesz - amire szükség van és ezáltal az oldal gyors lesz. Nem áll fenn a kompatibilitási probléma. Nincs plugin költség. Nincs karbantartási díj. Mivel egyedi, ezzel egy ismeretlen rendszerrel találkozik az, akinek szándékában állna feltörni, így ez jóval nehezebb is lesz - bár azt tudjuk, hogy feltörhetetlen rendszer nincs - de nehezítve van. Amennyiben új fejlesztésekre van szükség gyorsan lehet módosítani, alacsony költség mellett. Összességében, aki hosszútávon, biztonságos, egyedi és gyorsan fejleszthető honlapot akar, azok választják ezt a megoldást.

Mennyi idő alatt készül el
egy épített weboldal?

Jó munkához idő kell. A kapkodás nem eredményezne minőséget. Viszont ezt az időt egyszer kell kivárni, míg ha gyorsan akarnánk valamit összehozni, akkor többször kéne kisebb-nagyobb időt várni és számos hibát utólag kéne javítani. Összességében tapasztalat alapján kisebb oldalak elkészítése 2-4 hét. Összetettebb honlapoknál ez 2-3 hónap is lehet.

Mi az az ADMIN Panel és
miket tudok módosítani benne?

Az ADMIN Panel egy olyan felület, amihez csak az oldal tulajdonosa és általa meghatározott személyek férhetnek hozzá. Funkciói, kialakítása teljesen a megrendelő igényeihez igazódnak. Mit jelent mindez? Lehet benne új cikkeket létrehozni, szerkeszteni, törölni. Terméket felvinni, módosítani, törölni. Galériát létrehozni és a képeket módosítani, törölni. Felhasználókat kezelni, törölni, jogosultságokat adni. Egyedi statiszika felhasználói szokásokról igény szerint. A lehetőségek tárháza a megrendelő terveitől és elvárásaitól függ. Továbbá nem tartalmaz olyan funkciókat, amire az tulajdonosnak nincs szüksége.

Mit jelent pontosan,
hogy egy weboldal responsive?

Különböző eszközöket - tabletet, okostelefont, laptopot, asztali számítógépet - használunk. Ezek különböző kijelzőmérettel rendelkeznek. Változatosságot fűszerezi, hogy különböző böngészőket lehet rajtuk használni, amik másként jelenítik meg a honlapok tartalmát. A responsive kialakítás azt jelenti, hogy a weboldal kényelmesen használható akár mobilon akár asztali gépen nézzük. Valamint böngésző független módon készítjük a designt, így minden böngészőben ugyanaz az oldal látható.

A küldött árra még rájön az ÁFA?

Nem. KATA-s egyéni vállalkozókként dolgozunk csapatban. Nem tartozunk ÁFA hatálya alá, nincs ÁFA fizetési kötelezettségünk, így nem is számolhatunk fel ÁFÁ-t és nem is fogunk.

Biztosítanak részletfizetést?

Kisebb oldalak esetében nem, viszont nagyobb munkák esetében igen. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez költséges és egyszerre túlzottan megterhelő lehet, így a nagy projektek árát megegyezés alapján felosztjuk kisebb fizetési szakaszokra a munka végeztéig.

Épített honlappal
szabadjára engedheted a kreativitásod!

Bízd ránk meglévő weboldalad, hogy modernizálhassuk.
Bízd ránk ötleteidet és terveidet, hogy olyan honlapod lehessen, amilyenre valójában vágysz!

Milyenek vagyunk? Korrektek, segítőkészek és élvezzük, amit csinálunk. Fordulj hozzánk bizalommal!

Kérj ajánlatot weboldaladra és/vagy grafikára!
A konzultáció ingyenes.

Ajánlatot kérek!

Fektess be az álmaidba!

Legyen olyan weboldalad, amire valójában vágysz! Ne gördíts akadályokat a céljaid elé azzal, hogy kötött, előre meghatározott rendszerekre alapozol, amik miatt állandóan újra kell majd gondolnod a megvalósítást!

Ha tetszik, amit csinálunk, kövess és like-olj minket
Facebook-on, Twitteren, vagy nézd meg Instagram oldalunkat is: @webstarkhu

Minden jog fenntartva! WebStark 2018

Minden jog fenntartva!
WebStark
2018