Kreatív grafikai megoldások

esztétikus & ötletes

Webdesign - Logó - Arculat - Névjegykártya - Katalógus - Szórólap - Hírlevél sablon - Vektorgrafika - Rasztergrafika - Hirdetések

Milyen stílusban alkotunk?

letisztult & esztétikus

Közel áll a szívünkhöz a letisztult, diszkrét ám frappáns megjelenés. Munkánk során kerüljük a zsúfoltságot, mindig harmóniára törekszünk és ezt látványos, ám kevés elem felhasználásával érjük el. Természetesen ügyfeleink elvárásaihoz alkalmazkodva tervezünk, de ha szabad kezet kapunk általában a fentiek jellemeznek minket.

bonsai
bonsai
Web
grafika

Webes- és nyomtatott grafikák készítését vállaljuk projekt alapon. Ez lehet responsive webdesign és frontend fejlesztés, arculattervezés, hirdetés. A tapasztalatunk nagy részét főként webgrafikában és arculattervezésben szereztük. Leggyakrabban webdesignnal, redesignnal, retusálással, hirdetések tervezésével fordulnak hozzánk.

Mielőtt ide tévedtél volna, biztosan számos ingyenes- vagy havidíjas sablonmegoldást megnéztél már. Van ami kifejezetten tetszik, és van, amit feleslegesnek tartasz. Mind a működésében, mind a kinézetében és bosszankodsz, hogy akkor az most úgy marad, mert nem tudsz hozzányúlni, vagy nincs, aki megcsinálja, vagy sokba kerülne. Miért fárasztanád magad ilyen megoldásokkal, ha már megvan az egyedi ötleted. Megvan mi a célod. Miért akadályoznád a megvalósítást azzal, hogy folyamatosan módosítanod kell az elképzeléseidet köttött rendszerek miatt, sablonok végett? Legyen olyan, amilyennek Te akarod és ne olyan, amit már előre legyártottak, de nem a céljaidra szabva!

bonsai
bonsai
bonsai
bonsai
bonsai
bonsai

Fektess be az álmaidba!

Legyen olyan weboldalad, amire valójában vágysz! Ne gördíts akadályokat a céljaid elé azzal, hogy kötött, előre meghatározott rendszerekre alapozol, amik miatt állandóan újra kell majd gondolnod a megvalósítást!

Minden jog fenntartva - WebStark 2017-2020